بهروز
  • بهروز

  • تاریخ تاسیس: 1356
  • نام به انگلیسی: behrouz
  • محل شرکت: کارگاهی اجاره‌ای در نزدیکی اکباتان تهران
  • بنیان‌گذار(ان): بهروز فروتن ,
  • سرمایه‌گذار(ان): بهروز فروتن ,
  • تأثیرگذار(ان): بهروز فروتن ,
  • گروه صنعتی: صنایع غذایی
  • محصول(ها): سس‌های سرد؛ سس‌های گرم؛ سس‌های طعم‌دار؛ کنسروها و رب گوجه‌فرنگی؛ ترشی‌ها، شورها و زیتون؛ مربا، عسل و آبمیوه‌ها
  • تعداد کارکنان: 250
بهروز
  • بهروز

  • تاریخ تاسیس: 1356
  • نام به انگلیسی: behrouz
  • محل شرکت: کارگاهی اجاره‌ای در نزدیکی اکباتان تهران
  • بنیان‌گذار(ان): بهروز فروتن ,
  • سرمایه‌گذار(ان): بهروز فروتن ,
  • تأثیرگذار(ان): بهروز فروتن ,
  • گروه صنعتی: صنایع غذایی
  • محصول(ها): سس‌های سرد؛ سس‌های گرم؛ سس‌های طعم‌دار؛ کنسروها و رب گوجه‌فرنگی؛ ترشی‌ها، شورها و زیتون؛ مربا، عسل و آبمیوه‌ها
  • تعداد کارکنان: 250

بهروز

بهروز، یکی از شرکت‌های تولیدکنندهٔ صنایع غذایی ایرانی است که محصولات متنوعی از گروه سس و کنسرو را تولید می‌کند.

بنیان‌گذار

بنیان‌گذار شرکت صنایع غذایی بهروز، بهروز فروتن است. وی بعد از فوت پدر در سن ده سالگی، دوران سخت و طاقت‌فرسای بدون حمایت پدر را با تلاش طی کرد. با فوت پدرش، بسیاری از امکانات از آنها گرفته شد. با این وجود با همه مشکلاتی که وجود داشت بهروز درس خواند و کار کرد. او به خاطر علاقه به کارهای فنی، به دورهٔ شبانه‌روزی ادارهٔ وزارت کشاورزی و صنایع معادن رفت و توانست در رشتهٔ مدل‌سازی و ریخته‌گری، مدرک دیپلم فنی خود را بگیرد. بعد به کلاس‌های شبانهٔ دانشگاه تهران رفت و لیسانس مدیریت گرفت. دلیل انتخاب کلاس‌های شبانه به این خاطر بود که بتواند روزها کار کند. بعد معلم آزاد شد و مدتی بعد امتیاز یک دبیرستان را خرید و شروع به کار کرد. به دلیل مسائل و مشکلات زیاد زندگی مجبور شد در کنار تدریس به کار دیگری نیز مشغول شود.

پیشینه

به دلیل نداشتن اشراف کامل فروتن به مباحث اقتصادی، بدهی زیادی به بار آورد، تمام دارایی خود را از دست داد در چنین شرایط سختی بود که به فکر راه‌اندازی کسب‌وکار جدید افتاد که به سرمایه‌ای کم نیاز داشته باشد. به همین خاطر به سراغ تولید فرآورده‌های غذایی افتاد که به کمک همسر و فرزندانش در زیرزمین اجاره‌ای انجام دهد. در طول این سال‌ها هر روز صبح با یک ژیان که به سختی آن را خریده بود، برای به دست آوردن مواد اولیه به میدان می‌رفت و همسرش مواد غذایی مانند رب و ترشی و مربا و غذاهایی مانند کشک بادمجان، شله‌زرد و سالاد الویه درست می‌کرد. او با ژیان خود آن‌ها را به فروشگاه‌ها می‌برد و می‌فروخت. البته بارها نیز برای محصولاتش مشتری وجود نداشت برای مثال سالاد الویه‌هایی که تهیه شده بود برگشت خورد و فاسد شد. اما با وجود سختی‌های این راه، تصمیم گرفت تا کار خود را با فروش خانه‌اش و شراکت با یازده نفر از بستگانش توسعه دهد.

او دو سال بعد با اندک پس‌اندازش و فروش جواهرات همسرش موفق شد یک کارگاه اجاره کند؛ ولی درست زمانی که قرار بود پروانهٔ بهداشت بگیرد گارگاه دچار حریق شد و تمام وسایل کارگاه در آتش سوخت. بعضی‌ها به وی تهمت زدند که برای پول گرفتن از بیمه، عمداً کارگاه را آتش زده؛ این در حالی بود که اصلاً کارگاه بهروز بیمه نبود. در این دوران محصولات او فروش نرفت و حتی فاسد شد. دوران سختی برای فروتن و خانواده اش بود و به سختی مواد اولیه تهیه می‌کردند و تولید و توزیع محصولاتشان سود کمی برایشان داشت.

دوران اوج

در آن زمان برندهای معتبری مثل یک‌و‌یک، چین‌چین، و مهرام هم بودند. اما موانع و مشکلات بسیاری که بر سر راه بهروز بود او را از پای نمی‌نشاند و از تصمیم خود عقب‌نشینی نکرد. وقتی محصولات بهروز در کنار برندهای بزرگی چون مهرام و یک‌ویک وارد بازار شد؛ برندهای معتبر هرگز فکر نمی‌کردند که بهروز بتواند با آنها رقابت کند. در آن موقع بهروز نزدیک به ۶۰ نوع محصول غذایی تولید می‌کرد و سپس وارد سندیکای صنایع غذایی شد. پس از مدتی که عضو این سندیکا شد اعلام کردند که قرار است از واحدها بازدید کنند و این بازدیدها از واحدهای تازه تأسیس انجام می‌گیرد. وقتی به کارگاه بهروز در نزدیکی اکباتان رفتند متعجب شدند که چقدر کوچک است و او چگونه توانسته در این کارگاه این همه محصولات متنوع تولید کند. در واقع، تنها با ۲۵ کارمند روزانه ۴۰۰ کارتن محصول تولید می‌شد.

اولین تولیدات محصولات پرطرفدار بهروز در این دوران سالاد الویه، کشک بادمجان، شله‌زرد، ترشی و بعد سس مایونز بود. ایدهٔ تولید سس مایونز از سمت همسر و خواهر زن بهروز پیشنهاد داده شده بود. ایده‌ای که اگرچه در حد تولید خانگی بود اما بعدها با بکارگیری فناوری، به تولید انبوه رسید. شعار فرهنگی بهروز «دوست من سلام» برای نخستین بار در سال ۱۳۶۴ اتفاق افتاد. دهه ۷۰ زمانی بود که بهروز رشد چشمگیری داشت و تولید و توزیع محصولاتش نیز بیشتر شد و شروع به گسترش تبلیغات خود کرد.

محصولات

تولیدات شرکت صنایع غذایی بهروز در حال حاضر، رب گوجه فرنگی، انواع سس سرد و گرم، سس‌های طعم‌دار، کنسروجات، انواع شور، ترشی، انواع مربا، عسل، آبلیمو، زیتون و آبمیوه‌ها است. صنایع غذایی بهروز در حال حاضر شش واحد تولیدی در کشور دایر کرده که تحت لیسانس بهروز کار می‌کنند که البته آن هم به دلیل ارزان تمام‌شدن تولید محصول در مبدأ است. برای مثال آبلیموی بهروز در هرمزگان پر می‌شود یا رب‌گوجه‌فرنگی و مربا در مشهد انجام می‌شود و از سویی واحدهایی که با ظرفیت کم تولید می‌کنند را به کار می‌گیرند؛ بنابراین در شیراز، کرج و مشهد و هرمزگان و اصفهان هم تحت لیسانس دارد و البته کشت و صنعت و تحقیقات نیز انجام می‌دهد. در حال حاضر، تقریباً سس مایونز بهروز همیشه در حال فعالیت است و بیشترین فروش را دارد.

افتخارات

شرکت بهروز در دوره‌های مختلفی به‌عنوان «واحد نمونهٔ کشور» برگزیده‌شد و از وزرای کشاورزی، صنایع، بازرگانی، بهداشت، و کار و امور اجتماعی تقدیرنامه دریافت کرده‌است.
 

اخبار بهروز
صنایع غذایی بهروز را صاحبان قدرت و شبکه فساد چطور به خاک سیاه نشاندند

صنایع غذایی بهروز را صاحبان قدرت و شبکه فساد چطور به خاک سیاه نشاندند

بهروز فروتن بنیانگذار صنایع غذایی بهروز: شرکتهایی که مشکلات مالی داشتند و دنبال کسب اعتبار و وام بودند را شناسایی می کردند می رفتند با آنها تحت عنوان مشاور مالی رابطه می زدند و بعد اموال و املاک آنها را تصاحب می کردند.

جزیره‌ای دیدن هویت تشکلی را زیر سوال می‌برد

جزیره‌ای دیدن هویت تشکلی را زیر سوال می‌برد

بهروز فروتن از پیشکسوتان صاحب نام صنایع غذایی که ید طولایی نیز در تشکل‌گرایی دارد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما پیرامون آخرین وضعیت کانون گفت: تکامل یک تفکر متعالی در «کانون» متجلی شده است که بسیار قابل اهمیت است.

 بهروز فروتن مشاور عالي كانون صنايع غذايي شد

بهروز فروتن مشاور عالي كانون صنايع غذايي شد

طي حكمي از سوي دبيركل كانون صنايع غذايي، مهندس بهروز فروتن به عنوان مشاور عالي كانون و عضو شوراي مشورتي منصوب شد.

سلام دوباره بهروز فروتن با «بهرنگ»

سلام دوباره بهروز فروتن با «بهرنگ»

یادمان باشد که تلاشگران واقعی هیچ‌گاه خسته نمی‌شوند، چرا که کار را عشق می‌دانند. از هفت سالگی وارد فعالیت و بازار کار شده‌ام و 61 سال است کار وعشق‌ورزی می‌کنم.