بانک آینده
بانک آینده یکی از بانکهای خصوصی ایرانی است که در سال ۱۳۹۱ تأسیس شدهاست.
پیشینه
پیش از تأسیس بانک آینده، بانک تات با مدیریت عاملی سیدبهاءالدین هاشمی با سرمایهٔ ۲۰۰ میلیارد تومان در ۸ آبان ۱۳۸۸ گشایش یافت. سرمایهگذاران بانک تات عبارت بودند از علی انصاری، جلال رسولاف و بهاءالدین هاشمی. از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰، هاشمی در سمت مدیریت عاملی بانک و علی انصاری نیز رئیس هیئت مدیرهٔ بانک بودند و در سال ۱۳۹۰ رسولاف جایگزین هاشمی شد.
در اردیبهشت ۱۳۹۱ اعلام شد که مجوز فعالیت بانک تات به علت انجام تخلفات و طینکردن مسیر قانونی تأسیس لغو شدهاست. در تیرماه ۱۳۹۱ بانک مرکزی ایران اعلام کرد که بانک آینده با ادغام بانک تات و مؤسسهٔ مالی و اعتباری صالحین و مؤسسهٔ مالی و اعتباری آتی تشکیل خواهد شد. ادغام، در روزهای پایانی اسفند به مراحل پایانی خود رسید و با پذیرهنویسی سهام بانک جدیدالتأسیس آینده، این بانک در آستانهٔ آغاز فعالیت در شبکهٔ بانکی قرار گرفت؛ بنابراین، بانک آینده از ادغام سهامداران بانک تات، مؤسسهٔ مالی و اعتباری صالحین و مؤسسهٔ مالی و اعتباری آتی (۷۵ درصد سهام) و پذیرهنویسان جدید (۲۵ درصد سهام) تشکیل شد و در قالب یک بانک تجاری خصوصی با سرمایهٔ پایهٔ هشتصد میلیارد تومان، در تیرماه سال ۱۳۹۱ شکل گرفت.
افراد تأثیرگذار
مؤسس بانک آینده علی انصاری است. از سال ۱۳۹۲، جلال رسولاف بهعنوان مدیرعامل، قاسم بختیاریفر بهعنوان رئیس هیئت مدیره، محمدعلی بهزادان به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره، ناصر کریمی و بابک جهانآرا به عنوان اعضای دیگر هیئت مدیرهٔ این بانک انتخاب شدند. رسولاف پس از گذشت حدود هفت سال، سمت مدیر عاملی بانک آینده را به محمد فطانتفرد داد و بدینگونه در سال ۱۳۹۸، اعضای هیئت مدیرهٔ بانک آینده بهطور کامل تغییر و محمد فطانتفرد، علی سعیدی، علیاکبر عابدینی، حسین مجاهدی، شعبان مرادی یگان محله و سعید قهرمانپور به عنوان اعضای جدید هیئت مدیرهٔ این بانک معرفی شدند.
خدمات
بانک آینده با ۲۷۵ شعبه در سراسر ایران، در حوزههای خدمات بانکداری خرد، تجاری، مؤسسهای و اختصاصی، به ارائهٔ خدمت میپردازد.
سازمان مدیریت صنعتی ایران که بهصورت سالیانه رشد شرکتها و موسسات ایرانی را بر اساس شاخصهای نقدینگی، بدهی و بازار ارزیابی و رتبهبندی میکند، در سال ۱۳۹۷، برای دومین بار پیاپی، عنوانِ «شرکت پیشرو در ایران» را بر اساس روند رشد چهارسالهٔ اخیر، به بانک آینده اعطا کرد. همچنین بانک آینده رتبهٔ سوم بیشترین دارایی، رتبهٔ پنجم فروش در صنعت، و رتبهٔ دوم در بین بانکهای خصوصی را به خود اختصاص داد.
شرکتهای زیرمجموعه
از جمله شرکتهای زیرمجموعهٔ بانک آینده میتوان به شرکت خدمات مالی و مشاورهٔ سرمایهگذاری سنجش امید آینده، شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا و شرکت کارگزاری بانک آینده اشاره نمود.
یکی از پروژههای بزرگ بانک آینده، احداث پروژهٔ بازار بزرگ ایران (ایرانمال) به عنوان مجتمع چندمنظوره، تجاری، تفریحی، گردشی، ورزشی، خدماتی و فرهنگی است که از زمان آغاز به کار بانک تات در سال ۱۳۸۸، فعالیتش شروع و پس از آن، طی فرایند ادغام و تأسیس بانک آینده و انتقال داراییها و بدهیها، به بانک آینده منتقل شده و بر اساس آخرین کارشناسی رسمی کانون کارشناسان رسمی دادگستری، ارزش ایرانمال، بسیار بیشتر از بهای تمامشدهٔ آن است و یک دارایی ارزشمند و بیبدیل محسوب میشود.