
امحا
- تاریخ تاسیس: ۱۳۸۱
- نام به انگلیسی: Emha
- محل شرکت: شهرک صنعتی ایوانکی
- بنیانگذار(ان): شکوهالسادات هاشمی,
- سرمایهگذار(ان): شکوهالسادات هاشمی,
- تأثیرگذار(ان): شکوهالسادات هاشمی,
- گروه صنعتی: صنعتی
- محصول(ها): خمیر سوسککش امحا، افنا، ژل مورچهکش
- تعداد کارکنان: 12

امحا
- تاریخ تاسیس: ۱۳۸۱
- نام به انگلیسی: Emha
- محل شرکت: شهرک صنعتی ایوانکی
- بنیانگذار(ان): شکوهالسادات هاشمی,
- سرمایهگذار(ان): شکوهالسادات هاشمی,
- تأثیرگذار(ان): شکوهالسادات هاشمی,
- گروه صنعتی: صنعتی
- محصول(ها): خمیر سوسککش امحا، افنا، ژل مورچهکش
- تعداد کارکنان: 12
امحا
اِمحا یک برند سوسککش ایرانی است که در سال ۱۳۸۱ توسط شکوهالسادت هاشمی تأسیس شدهاست. امحا نام برند شرکت توره شیمی پارس است.
پیشینه
شرکت توره شیمی پارس اولین تولیدکنندهٔ خمیر سوسککش با برند امحا، در سال ۱۳۸۱ تأسیس شد. شکوهالسادات هاشمی پس از ازدواج در سال ۱۳۵۴، در ساختمانی حوالی نارمک زندگی میکردند که ساختمانی قدیمی بود و بهدلیل همجواری با یک حمام قدیمی و رودخانه، سوسک بسیاری داشت. شکوه که بهدنبال راهحلی برای نابودی سوسکها بود، سوسککشهای مختلف و راههای بسیاری را امتحان کرد اما مشکل حل نمیشد. تا اینکه به ترکیبی رسید و توانست خمیری بسازد که سوسکها را نابود کند. در حقیقت ترکیب او سوسکها را امحا میکرد، خمیری مؤثر که تأثیری معجزهآسا داشت.
ثبت اختراع
وی به فکر تولید انبوه این خمیر افتاد و نخستین بار به وزارت بهداشت مراجعه کرد ولی به نتیجه نرسید. با مشورت یکی از آشنایان به ادارهٔ ثبت مالکیت صنعتی رفت و فرم ثبت اختراع را دریافت کرد. اما با دو مشکل روبرو شد. اول آنکه، برای ثبت، نیاز به ارائهٔ فرمول علمی بود و دوم، گواهی تأیید از سمت سازمانی علمی که مشخص شود اختراع از بالقوه به بالفعل رسیدهاست. برای حل این مشکل، او در ابتدا به بیوشیمی دانشگاه تهران و سپس دانشگاه علوم پایه مراجعه کرد اما متأسفانه کمکی نشد تا اینکه بالأخره در دانشکده دامپزشکی با کمک دکتر میرصانع به فرمول رسید و بعد از یکی دو سال تلاش بسیار، در سال ۷۶ موفق به دریافت تائیدیهٔ گواهی نوآوری از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی و گواهی غیر سمی بودن فرمول شد.
شرکت توره شیمی پارس
پس از موفقیت در ثبت اختراع به نام «امحا»، در سال ۷۸–۷۷ تصمیم به تأسیس شرکت گرفت و در اواخر سال ۱۳۷۸ موفق شد تا جواز تأسیس شرکت را بگیرد و توانست با وامی که از وزارت صنایع گرفته بود، در فیروزکوه سوله بخرد و کارش را توسعه دهد. در نهایت در مرداد ۱۳۷۹ کار خود را شروع کرد. اما به دلیل وجود مشکلات و اختلافات با شریک خود (همسرش) و مانعتراشیها، توزیع تولیدات کارخانه بهصورت پنهانی و دایرکردن شرکتی در غرب تهران، باعث شد تا تولید انجام نشود. خانم هاشمی از پای ننشست و پس از آن تصمیم گرفت تا در سال ۱۳۸۱، شرکت جدیدی به نام «توره شیمی پارس» تأسیس کند. در ابتدا در منطقهٔ صنعتی حاجیآباد و بعد در شهرک صنعتی ایوانکی کارخانهای خریداری شد و در حال حاضر در کارخانهای کاملاً مکانیزه، به عنوان مدیرعامل مشغول به کار است.
محصولات
شرکت توره پارس شیمی در ابتدای فعالیت خود، تنها خمیر سوسککش امحا را تولید میکرد اما رفتهرفته، تنوع محصول خود را بیشتر کرد. خمیر سوسککش قوی با فرمولاسیونی برتر (افنا) و ژل مورچهکش (ماتمور) نیز از دیگر محصولات تولیدی این شرکت هستند.

مبتکر حشرهکشهای جدید
شکوهالسادات هاشمی مدیرعامل شرکت توره شیمی پارس است که به خاطر ابتکارش در تولید حشرهکش غیرسمی با فرمولاسیون و شکل جدید بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

برداشتی کوتاه از زندگی یک زن کارآفرین
حالا جمعی از زنان کارآفرین عضو شورای بانوان بازرگان اتاق بازرگانی تهران شال وکلاه کرده اند تا در سفری نیم روزه به محل کسب وکار این بانوی تولید گر بروند و ازنزدیک با کارآفرینی او آشنا شوند.

پای صحبت یک زن ایرانی که با سوسک ثروتمند شد!
بیشتر زنان از سوسک میترسند در حد مرگ! «شکوه السادات هاشمی» از همین نقطه ضعف استفاده کرد و به ثروتی سرشار رسید. گفتوگو با او را بخوانید تا بدانید که چطور میتوان با دقت بر اطراف و البته اطرافیان، حتی در دشوارترین شرایط اقتصادی، نیاز مالی را کنار زد