آیبیام
آیبیام که مخفف Corporation International Business Machines است در ۱۶ ژوئن ۱۹۱۱ با نام ابتدائیCTR که از ادغام شرکتهای ماشینهای جدولبندی ، شرکت بین المللی ضبط زمان و شرکت مقیاس پردازشی به وجود آمد.
شرکتهایی که هلدینگ CTR را تاسیس کردند، از پیش از این محصولات گستردهای تولید میکردند. از دستگاههای ثبت ساعات حضور و غیاب کارمندان و ترازو تا آسیاب قهوه، دستگاه برش خودکار گوشت و... . اما مهمترین محصول این شرکت، ماشینهای محاسباتی و پانچ کارتهای مخصوص استفاده در این دستگاهها بود.
در میان این سه شرکت، «ماشینهای جدولبندی» مهمترین شرکت از نظر فناوری بود. تخصص آنها در توسعۀ تجهیزات پردازش اطلاعات، توسط کارتهای پانچ بود و توسط هرمن هولریث بنیانگذاری شده بودند. در سال ۱۹۰۰ این شرکت توانست در مناقصۀ دولتی برای پردازش اطلاعات سرشماری آمریکا برنده شود. پس از آن، هولریث تصمیم گرفت برای یافتن بازار فروش ماشینهای پانچ و جدولبندی اتوماتیک سراغ شرکت های خصوصی خارجی برود. در سال 1911، وی به دلیل بیماری، کسبوکار خود را به چارلز فلیت فروخت.
در واقع، چارلز فلیت موسس CTR، زمانی که متوجه شد که مدیریت کسبوکار گستردۀ CTR کار سادهای نیست، از توماس واتسون کمک خواست. در سال ۱۹۱۴ واتسون به عنوان مدیر ارشد و در سال ۱۹۱۵ به عنوان مدیر عامل CTR برگزیده شد. در سال ۱۹۲۴، نام شرکت به IBM تغییر کرد. واتسون توانست تغییرات و سیاستهای مهمی را در آنجا پایهریزی کند و آنچه امروز به عنوان فرهنگ آیبیام شناخته میشود در حقیقت مرهون تلاشهای واتسون بوده است. بعد از او، پسر ارشدش به نام توماس واتسون جونیور مدیریت ارشد اجرایی را بر عهده گرفت. وی با ایجاد ساختار سازمانی مدرن از طریق وضع قوانین به ادارۀ شرکت پرداخت و قوانین نانوشته و فرهنگ IBM را بهصورت مدون جمعآوری کرد و به آنها جنبۀ رسمی داد و سیاست فرصت برابر شغلی، فارغ از نژاد، رنگ، دین، جنسیت یا ملیت را در شرکت به اجرا درآورد. نگرش درست واتسون جونیور نسبت به آینده باعث شد تا شرکت ظرف بیست سال پس از مدیرت جدید، از شرکت تولیدی متوسط در زمینۀ تجهیزات جدولبندی و دستگاه تایپ به یکی از بزرگترین شرکتهای دنیا و بزرگترین شرکت کامپیوتری جهان تبدیل شود.
کسبوکار فعلی IBM، طیف وسیعی از فعالیتها از جمله طراحی و تولید سختافزار و نرمافزار، ارائۀ خدمات زیرساخت، سرویسهای هاست، مشاوره، کامپیوترهای مینفریم و نانوتکنولوژی را شامل میشود.

شرکت آمریکایی آیبیام از جدیدترین پردازنده خود رونمایی کرد
شرکت آمریکایی آیبیام از تراشه پردازنده جدید خود که می گوید قادر خواهد بود سه برابر بیشتر از مدل قبلی خود کار انجام دهد و برای مراکز داده استفاده می شود، رونمایی کرد.

آیبیام فناوری تشخیص چهره را به دلیل شبهه تبعیض نژادی متوقف میکند
facebook twitter flipboard mail icon اندازه متن AaAa آیبیام، شرکت آمریکایی خدمات رایانهای با اعلام نگرانی از این که تشخیص چهره ممکن است برای ترویج نژادپرستی استفاده شود، گفته است که از این پس، این فناوری خود را متوقف میکند.

آیبیام قدرتمندترین رایانه کوانتومی را ساخت
شرکت آیبیام به تازگی به قدرتمندترین سیستم محاسبات کوانتومی دست یافته است. به گزارش آیای، امروز نقطه عطف مهمی در جهان نوظهور محاسبات کوانتومی است، چراکه شرکت فناوری IBM یک شاهکار تاریخی استقرار حجم کوانتومی ۶۴ را در یک سیستم ۲۷ کیوبیتی انجام داده است.